NL Lotus User Group conferentie 2010

The Final Frontier (album)

The Final Frontier

Nog even iets schrijven over de LUG2010. AppliGate staat er met een stand en we geven, net als verleden jaar, twee presentaties over XPages, allebei op vrijdag. Een introductie met de titel XPages voor Newbies (DEV04) om 10.15 uur. En om 15.00 uur een presentatie over geavanceerde mogelijkheden van XPages: XPages – Exploring the Final Frontier (DEV12). De uitdagende titels zijn door Marnix Kemme bedacht, thx Marnix.

We verkeren in het gezelschap van bekende internationale goeroes op het gebied van XPages, zoals Maureen Leland met o.a. een presentatie over What’s new in XPages (DEV10), vrijdag om 11.15 uur. Om 13.oo uur Paul Withers met  XPages from a Different “View”-point (DEV06) die de mogelijkheden van de XPages Repeat Control laat zien. Om 14,00 uur Thomas Bahn over Advanced JavaScript – Fundament for Great XPage Apps (DEV02).

Nog veel meer bekende namen o.a. die we van Lotusphere kennen zoals (naast Maureen Leland): Mary Beth Raven, Chris Reckling,  Martin Meijer (Idols). De LUG2010 belooft dus echt een heel groots evenement te worden. Een overzicht van alle presentaties staat op: http://www.lug2010.nl/home/lug2010.nsf/web/sessions.

De homepagina van onze applicatie in de Google Cloud is inmiddels ook af: http://appligate.appspot.com. Dat is tevens de reden om nog snel een stukje over de LUG2010 te schrijven. Op de homepagina integreren we op moderne wijze via REST API’s informatie van ander sites, in ons geval YouTube en WordPress. Dit artikel zal, hopen we, op de home pagina zichtbaar moeten zijn, mogelijk met enige vertraging om dat we informatie gedurende een uur vasthouden in de memcache van Google.

De pagina is dan ook enorm snel, met Page Speed halen we een score van 95/100. Reden om de applicatie uit te breiden met een REST web service voor cursusinformatie. Deze zetten we momenteel in onze WordPress blog, maar heeft als nadeel dat we de cursussen niet kunnen sorteren.

Tot ziens op de LUG2010.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: