Next…

Hoe we verder gaan…

Next...Jeroen Keet heeft inmiddels een leuke en uitdagende job als Lotus Domino systeembeheerder bij Nidera. We zijn echt heel erg blij voor Jeroen dat dit allemaal zo snel is gegaan. Domino-opleidingsland mist nu wel een van de beste en meest ervaren trainers: gemiddelde score 8,86.

De enige trainer die overblijft ben ikzelf, met een passie voor Lotus Domino Application Development met name XPages. En… omdat we geen vaste locatie meer voor opleidingen hebben, zullen we de trainingen in groepsverband moeten organiseren.

Naast klassikale trainingen gaan we ook online trainingen aanbieden. Deze trainingen krijgen een gemengde vorm die bestaat uit een roadmap met schriftelijk materiaal, filmpjes, slides, webcasts, webverwijzingen en een door de cursist uit te werken casus. We bogen op de ervaring die we op gedaan hebben met de succesvolle WebSphere Portal Master klassen.

Eerste online training wordt een verkorte Java cursus

De eerste training zal een verkorte Introductie tot Java cursus zijn om onze ideeën te testen in de markt. Deze training dient later als basis voor een Restfull-cursus. Meer hierover hoor en zie je op de LUG2010 in september waar AppliGate als standhouder aanwezig zal zijn.

De komende weken zullen we eerst onze website aanpassen.

Advertenties
Comments
2 Responses to “Next…”
  1. Marjan schreef:

    Nou Rob, dit is wel een ‘end of an era’ hoor. Ik stond met open mond toen ik dit hoorde..’dit kan toch niet’…. Maar ja het zal een teken zijn hoe de markt is veranderd! Ik wens je veel succes met het ‘nieuwe’ Appligate 🙂 Ik heb veel goede herinneringen aan de cursussen bij jullie in de laatste 15 jaar.

  2. Jurjen schreef:

    tja, ‘daar ga je dan’. Echt balen dat DE opleider van IBM Lotus er nu (ook) mee stopt.

    Gelukkig hebben we goed contact en hoop ik dat dat contact nog tot in lengte van jaren mag blijven bestaan.

    Tot gauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: